Se on natsipartio, piste

Kun suomalainen media pohtii, mitä Paavo Väyrynen haluaa ja tarkoittaa, joku muu tekee sen työt. Brittiläinen Daily Mail on tehnyt jutun, joka yksiselitteisesti osoittaa katupartioryhmä Soldiers of Odinin kansallissosialistisen luonteen. Miksi tämä juttu täytyy lukea brittilehdestä?

Ansiokas reportaasi kuvailee 600-jäseniseksi kasvaneen ryhmän päämajan natsikoristuksia ja mainitsee sotureiden puheet etnisistä puhdistuksista. Miltä kuulostavat sisustusyksityiskohdat, kuten Hitler-paita ja hakaristikoristeltu tikari?

Katupartioiden perustaja Mika Ranta puhuu jutussa valkoisen rodun selviämisen tärkeydestä ja eri rotujen älykkyyseroista.

Reportaasissa muistetaan myös mainita, että kaikilla partiossa mukana olevilla ei ole natsikytköksiä. Tämä ei välttämättä tunnu monista monista huojentavalta, sillä hyödyllisiä idiootteja löytyy aina kiillottamaan niiden julkikuvaa, jotka eivät kestä päivänvaloa.

Jokaisen suomalaisen pitäisi lukea Daily Mailin juttu ja pohtia vakavissaan, mitä ympärillämme tapahtuu. Sitten meidän kaikkien pitäisi kysyä, miksi poliittinen johto ja media ovat niin hampaattomia äärioikeiston edessä.

Ruotsissa pakolaislapset kohteekseen viime viikolla ottaneet väkivaltaiset katupartiot saivat paikallisen äärioikeistotutkijan mukaan inspiraationsa Soldiers of Odinilta. Tätäkään kytköstä ei Suomessa kukaan ole vaivautunut tuomaan näkyviin.

Moni meistä odottaa kevättä kauhulla, kun presidentti on lähtenyt äärioikeiston retoriikan tielle, naapurimaassa hyökätään avoimesti eriväristen kimppuun ja maahan on kerätty oman ilmoituksensa mukaan 600-päinen rasistinen armeija, joka odottelee, mihin seuraavaksi ryhdyttäisiin.

Nyt on aika laittaa natsipelleilylle piste, ennen kuin on liian myöhäistä.

dag

 

Kuva: Daily Mail / Roland Hoskins

 

Advertisements
Standard