Bachelorin edessä taipuu koko luomakunta

Mies. Valkoinen mies. Menestynyt valkoinen mies. Keski-ikäistyvä menestynyt valkoinen mies.

Etelä-Afrikassa mies katsoo kaukaisuuteen. Valkoinen nainen tulee hänen luokseen. He syleilevät.

bach4.png

Naiset ovat menestyvälle keski-ikäiselle valkoiselle miehelle ”tyttöjä”. Tytöille hän on Juha. Heitä on monta ja siksi heillä on yleisnimi, lajin nimi, Juhaa on vain yksi ja siksi hän on Juha.

Keski-ikäistyvän menestyvän valkoisen miehen katseen alle järjestetään koko luomakunta. Ylhäältä alas. Hänen tyttönsä. Hänen Afrikkansa.

Mies syleilee tyttöjä. Mies taluttaa villieläimiä. Ne tottelevat häntä. Mies ja tytöt hassuttelevat pukeutumalla asuihin. Tytöt sanovat olevansa ”inkkareita” tai ”vaarallisia” hunnutettuja naisia. He ovat matkimiaan rodullistettuja naisia vähän ylempänä, turvallisesti Juhan katseen alla.

bach2
bach3.png

Kaikki järjestetään yhden miehen takia, joka on tyttöjen kyseenalaistamaton halun kohde. Hänestä puhutaan:

Juha on on komea, kohtelias, pitkä ja urheilullinen herrasmies. Juha työskentelee mainostoimistossa liiketoimintajohtajana ja on luonut arvostetun uran myös kansainvälisesti. Hänen elämänsä tärkeimmät ihmiset ovat hänen kaksi lastaan. Urheilu on aina ollut olennainen osa Juhan elämää, ja hän on harrastanut monia eri lajeja kamppailulajeista crossfittiin.

Juha haluaa pitää huolta tytöistä. Juha haluaa pitää huolta luomakunnasta. 300 000 silmäparia kääntyy Juhaan. Juha katsoo takaisin, alas maailman piirii.

Ja Juha näkee, että se on hyvä, että se ei koskaan muutu. Että se on hänen.

bach1.png

Advertisements
Standard