Tiedote: Timo Soini valittu vihreiden uudeksi viestintäsuunnittelijaksi

Perussuomalaisten puheenjohtaja ja ulkoministeri Timo Soini siirtyy vihreiden viestintätiimiin. Matalien kannatuslukujen kanssa kärsivän populistipuolueen luotsi kertoo jo pitkään etsineensä uralleen uutta suuntaa:

– Hillotolppa löytyi lopulta oman puolueen ulkopuolelta. Perussuomalaiset oli suuri puolue, nyt se räksyttää kuin oppositio.

Vihreiden sisäpiiristä kommentoidaan, että Soini headhuntattiin pitkän harkinnan jälkeen

– Timo on tehnyt hyvää työtä keskittymällä eniten luetuissa kirjoituksissaan puhumaan pelkästään kaupunkilaisista punavihreistä. Hänen puheensa perustulosta, pyöräilystä vegaaniruuasta ja kaupunkibulevardeista ovat vieneet huomion perussuomalaisten omasta politiikasta meihin ja saaneet meidät näyttämään suuremmilta kuin olemmekaan, nimetön lähde kommentoi.

Vihreiden kannatuslukemien jatkuva nousu sinetöi Soinin ja puolueen kihlauksen. Ploki jatkuu entisellä paikallaan, mutta Soini on sitoutunut tekemään osan kirjoituksistaan jatkossa Vihreä Lanka –lehden Plokinaattori-automaatilla.

– Olen jo kokeillut sitä Plokissa eikä kukaan ole huomannut eroa, vaikka tekstit tekee kone. Ilmat lähti höttöpallosta, Soini nauraa.

 

soini

Advertisements
Standard