Silminnäkijätodistus väkivaltaisen äärivasemmiston kokouksesta

Tämä vieraskynäkirjoitus julkaistaan poikkeuksellisesti nimettömänä.

Synkkänä maanantai-iltana punavihreän kuplan läpikuultavan pinnan sisäpuolella kuohuu. Väkivaltainen äärivasemmisto pitää yhtä säännöllisistä kokouksistaan, joissa suunnitellaan tulevia väkivallantekoja ja yhteistoimintaa. Salissa on viisituhatpäinen yleisö, puhetta johtavat edestä keskeiset vasemmistolaiset ja vihreät kuntapoliitikot sekä kansanedustajat.

Kokouksen alkajaisiksi väkivaltaisen takku.netin satapäinen suoran toiminnan osasto ampuu konepistoolilla salin seinään luodinrei´istä muodostuvan väkivaltavasemmiston tunnuksen ”Refugees Welcome”. Yleisö hurraa. Aletaan suunnitella tulevia aktioita. Päätettävien asioiden lista on pitkä. Suurin osa kohdista on otsikoitu ”parempi väkivalta, ja miten sitä voidaan suorittaa”. Loput kohdat koskevat sosiaalitoimen päätöksiin vaikuttamista, niiden yhdenvertaisuuden vähentämistä ja kuittien tuhoamista. Esityslistalle lisätään vielä viimehetkellä ”kansallismielisten henkilöiden sananvapauden rajoittaminen erityisesti kun he yrittävät kertoa vaihtoehtomedioissa totuuden maahanmuutosta”.

Salin takaosan lehdistötilassa Helsingin Sanomien ja YLEn toimittajat kirjoittavat monikulttuurista propagandaa. Kaikkien puoluekirjat ovat näkyvillä ja kaikki kuuluvat punavihereliittiin. HS:n päätoimittaja sitoutuu salin edessä kokouksen kuullen jatkamaan vihervasemmistoa suosivaa uutisointiaan seuraavien kymmenen vuoden ajan. Myöhemmin illasta toimittajat alkavat tuhota systemaattisesti kaikkea maahanmuuttoa koskevaa uutissisältöä sivuiltaan, jotta totuus jäisi piiloon.

Käsitellään Varisverkoston ja Oikeuspoliittinen yhdistys Demla ry:n yhteisaloite Suomen oikeusjärjestelmän kaappaamiseksi. Esitys hyväksytään yksimielisesti. Kokouksen puheenjohtajisto soittaa myös poliisihallitukselle ja ilmoittaa, että poliisin tiedotteissa ei saa enää kertoa totuutta maahanmuutosta. Poliisi kiittää ilmoituksesta ja suostuu.

Huumeet ja suuret pussilliset liimaa kiertävät salia. Kokoustilan ulkopuolella Loldiers of Odin –pellepartio pelottelee lapsia.

Kokous kestää pitkälle yöhön. Sovitaan muun muassa, että YLE hiljentää televisioimistaan presidentin puheista turvapaikanhakijoita koskevat osuudet myös tulevaisuudessa. Kun sali tyhjenee yön selkään, kaikuu kauas punavihreän kuplan reunoille saakka joka puolelle iskeytyvien pamppujen ja säkättävien konetuliaseiden huumaava meteli, kun väkivaltainen äärivasemmisto terrorisoi katuja. Yksi kauhujen  yö kääntyy aamuun, mutta kansalaiset tietävät, että vaara ei ole ohi.

High Powered Machine Gun

Advertisements
Standard