Testaa onko kumppanisi aivan perseestä!

Kaikkia meitä askarruttaa sama kysymys: olemmeko osanneet valita oikein? Olemmeko ihmisen kanssa, joka sopii meille, vai olemmeko kenties valinneet jonkun, joka on aivan perseestä?

Tämän kysymyksen ratkaisemista varten on olemassa joukko yksinkertaisia testejä, jolla voit selvittää, onko kumppanisi sittenkin jotain muuta kuin aluksi toivoit. Onko hän lintu vai kala, toiveidesi mukainen vai hirviö?

Tässä testit numeroidussa järjestyksessä:

1. Onko hän foliohattu?

Puhuuko kumppanisi jatkuvasti ”kaikesta siitä mitä meille ei kerrota”? Lukeeko hän lähinnä vain liian pitkiä blogitekstejä joissa on kuvia pyramideista joiden keskellä silmä? Käyttääkö hän termejä kuten globalisti, bilderbergiläiset ja uusi maailmanjärjestys? Naurahtaako hän tietävästi, jos mainitset syyskuun yhdennentoista terrori-iskut?

Mikäli vastaus yhteen näistä kysymyksistä on kyllä, kumppanisi on todennäköisesti foliohattu.

2. Onko hän libertaaritrolli?

Lukeeko kumppanisi Ayn Randia ja luulee että se on kirjallisuutta? Puhuuko kumppanisi markkinoista, niin kuin ne osaisivat ajatella ja järjestää yhteiskunnan monimutkaisimmatkin palvelut paremmin kuin kukaan muu? Onko kumppanillesi tärkeää, että kaikki asiat järjestetään paremmuuden mukaan selkeisiin hierarkioihin, niin että heikoimmat jäävät pohjalle ja vahvimmat hallitsevat? Määritteleekö kumppanisi itsensä älyköksi?

Mikäli vastaus yhteen näistä kysymyksistä on kyllä, kumppanisi on todennäköisesti libertaaritrolli.

3. Onko hän miesasiamiesvouhottaja?

Puhuuko kumppanisi usein parisuhdemarkkinoista ikään kuin kyseessä olisi tieteellinen teoria? Tuhahteleeko hän kun puhut naisen eurosta? Kokeeko hän, että ”heteromies on ajettu ahtaalle” ja että “feminismi on mennyt liian pitkälle” kykenemättä perustelemaan miten? Onko hän sitä mieltä, että miehillä on ”oikeus” saada seksiä naisilta?

Mikäli vastaus yhteen näistä kysymyksistä on kyllä, kumppanisi on todennäköisesti miesasiamiesvouhottaja.

4. Onko hän nettirasisti?

Kiertääkö kumppanisi ympäri sosiaalisia medioita kommentoimassa ”suvakeiksi” kutsumiensa ihmisten postauksia ivallisesti ja tunnekylmästi? Onko hän sitä mieltä että maahanmuutosta ei saa puhua samalla kun puhuu ja kirjoittaa koko ajan maahanmuutosta? Puhuuko hän Jussi Halla-ahosta tai Ilja Janitskinista pelkällä etunimellä?

Mikäli vastaus yhteen näistä kysymyksistä on kyllä, kumppanisi on todennäköisesti nettirasisti.

5. Onko hän putinisti?

Onko kumppanisi mahdotonta kommentoida Venäjän hallintoa kriittisesti käsittelevää tekstiä viittaamatta Yhdysvaltojen politiikan ongelmiin tai kyseenalaistamatta tekstin väitteitä ”länsipropagandana”? Haluaako hän muistuttaa, että me saamme ”valtamediasta rajoitetun ja propagandistisen kuvan siitä mitä ihan oikeasti tapahtuu” Venäjällä?

Mikäli vastaus yhteen näistä kysymyksistä on kyllä, kumppanisi on todennäköisesti putinisti.

6. Onko hän tolkkufanaatikko?

Onko kumppanisi vaikeaa tehdä eroa vakaumuksellisen natsin ja häntä vastustavan mielenosoittajan välillä? Puhuuko hän miltei suu vaahdoten “kiihkottomuuden” tärkeydestä ja siitä että viranomaisten pitää aina saada tehdä työnsä, oli kyse sitten vankileirin rakentamisesta tai pakkopalautuksesta? Etsiikö hän pakkomielteisesti vastapuolta jokaiseen asiaan ja ihmettelee, miksi murhaajaa ei kutsuta mukaan, kun omaiset kertovat aamutelevisiossa suruprosessistaan?

Mikäli vastaus yhtee näistä kysymyksistä on kyllä, kumppanisi on todennäköisesti tolkkufanaatikko.

7. Onko hän aivan perseestä?

Mikäli yhdenkään ylemmän testin tulos oli positiivinen, kumppanisi on hyvin todennäköisesti aivan perseestä.

profiili

Advertisements
Standard